Poker voor beginners

Wat moet u weten als u begint met pokeren?shutterstock_140617387

U bent sinds kort begonnen met poker en heeft niet zo veel ervaring. Het is belangrijk dat u alles van poker af weet zodat u weet hoe alles werkt en hoe u in sommige momenten moet handelen.

Poker is een kaartspel waar u net als met andere spellen soms geluk moet hebben om te winnen. Door te pokeren speelt u tegen andere spelers en uw doel is om de pot te winnen en uiteindelijk iedereen te verslaan. U kunt de tegenstander verslaan wanneer de tegenstander helemaal geen fiches meer heeft. Hoe minder tegenstanders erover blijven hoe meer kans u maakt om de grote pot te winnen!
 
In dit hoofdstuk vindt u alle informatie kort samengevat zodat u een beter beeld krijgt. Indien u meer informatie wilt kunt u kijken naar onze grote hoeveelheid informatie over poker en onderwerpen die ermee te maken hebben.

Hoe kan ik winnen van mijn tegenstanders?

U kunt op verschillende manieren winnen van uw tegenstanders. Sommige trucs zijn moeilijker dan andere en sommige zijn risicovoller of juist veiliger. Als u wilt winnen van uw tegenstanders, moet u ze continu in de gaten blijven houden. U moet ze analyseren en kijken hoe ze handelen, hoe ze lachen, waar ze naar kijken en hoe ze in sommige gevallen reageren.

U kunt van uw tegenstanders winnen wanneer u zeer goede kaarten heeft. Stel u heeft dubbel Aas en op tafel komen er nog 2 azen. Dit betekent dan dat u Four of Kind heeft en de kans dat u wint is enorm groot. Wat u in zo’n situatie moet doen is de pot rustig beetje bij beetje verhogen zodat medespelers niet het gevoel krijgen dat u echt goede kaarten heeft. Medespelers zullen meegaan met uw inzet en zo kunt u het uiterste eruit halen. Dit is een betere strategie dan dat u meteen all-in gaat, want juist dan zullen uw tegenstanders denken dat u goede kaarten heeft en de kans is dan heel groot dat ze allemaal zullen folden. Daarom moet u doen alsof u niet zo hele goede kaarten heeft en de pot rustig bij rustig te proberen vergroten. Uw tegenstanders zullen dan denken dat u normale kaarten heeft of dat u aan het bluffen bent.

Sommige tegenstanders bluffen heel vaak en ook wanneer ze geen kans hebben om goede kaarten te krijgen. Soms bluffen deze tegenstanders zo goed dat ze de pot winnen. Deze strategie kan geheim blijven, want ze zijn niet verplicht om hun kaarten te laten zien.

Conclusie

U kunt dus door te bluffen winnen van uw tegenstanders. Echter moet u er wel rekening mee houden dat u niet altijd kunt bluffen. Op den duur zullen medespelers in de gaten houden dat u deze strategie te vaak gebruikt en zullen ze uw raise callen. U kunt bluffen door heel zelfverzekerd te kijken en door niet te twijfelen. U moet zo min mogelijk trillen wanneer u de fiches inzet en door dit af en toe doen kunt u uw tegenstanders makkelijk verslaan!

Leave a Reply